26510 99294 Λεωφόρος Σταύρου Νιάρχου, 455 00 Ιωάννινα
26510 99294 Λεωφόρος Σταύρου Νιάρχου, 455 00 Ιωάννινα
Image

WiNRespMed Ioannina September 16-19 2021

Image
Download HERE the NEW WiNRespMed app (for iOS Android etc.) and carry the congress in your pocket.
(For those who have already downloaded the WiNResMed app of 2020 congress, please check for an updated version)
The Congress has been accredited with 24 Continuing Medical Education (CME) Credits by the Panhellenic Medical Association

Lake Run - #Run4Vax

Science and sports join forces
to send a powerful message:

«We run for vaccination - Run4Vax»
Read More...

Επιστήμη και αθλητισμός ενώνουν της δυνάμεις τους
και στέλνουν το μήνυμα
«Τρέχουμε για τον εμβολιασμό - Run4Vax»

Image

Official website ioanninalakerun.gr

Image

Day 1

Day 2

Day 3

Sponsors

Η επιστημονική κοινότητα έκανε έναν αγώνα δρόμου για να ανακαλύψει το εμβόλιο κατά του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19. Πλέον, καλούμαστε όλοι εμείς να κάνουμε έναν αγώνα δρόμου για να χτίσουμε το τείχος ανοσίας και να προλάβουμε μας επικίνδυνες μεταλλάξεις του ιού.

Με γνώμονα την ανάγκη να αυξηθούν οι ρυθμοί του εμβολιασμού και εκτιμώντας πως ο καλύτερος τρόπος διάδοσης του μηνύματος είναι μέσω μας σωστής ενημέρωσης, το Ioannina Lake Run και η επιστημονική ιατρική κοινότητα αποφάσισαν να ενώσουν μας δυνάμεις μας και να «τρέξουν» μια καμπάνια για τη σημασία του εμβολιασμού στην αντιμετώπιση μας απειλής μας covid-19.

Με αφορμή μας διοργάνωση του πανελλήνιου ιατρικού συνεδρίου What is New in Respiratory Medicine, που πραγματοποιείται στα Ιωάννινα μας 16-19 Σεπτεμβρίου 2021 και το οποίο συμπίπτει χρονικά με τη διεξαγωγή του Ioannina Lake Run μας 18-19 Σεπτεμβρίου, θα λάβει χώρα η καμπάνια #Run4Vax, ένα κάλεσμα για δράση ενάντια στην covid-19.

Το συνέδριο What is New in Respiratory Medicine διοργανώνεται από την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και  Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδος, υπό την αιγίδα μας Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, μας Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος, αλλά και μας ευρύτερης επιστημονικής ιατρικής κοινότητας. Περισσότεροι από 300 σύνεδροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα φιλοξενηθούν στα Ιωάννινα, ενώ εκατοντάδες άλλοι θα παρακολουθήσουν μας εργασίες του εξ αποστάσεως, καθώς, λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, έχει επιλεγεί ένα σύστημα μικτής/υβριδικής συμμετοχής.

Το Ioannina Lake Run αποτελεί μία από μας κορυφαίες δρομικές διοργανώσεις μας χώρας και διοργανώνεται αδιάλειπτα τα τελευταία 15 χρόνια, έχοντας συνδέσει το όνομά του με σημαντικές περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις. Στη φετινή, επετειακή διοργάνωση, αποφάσισε να κάνει μέρος μας διοργάνωσης την καμπάνια #Run4Vax και να υιοθετήσει το μήνυμα του, μεταδίδοντάς το δυνατά στη δρομική κοινότητα και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο των αγώνων που θα λάβουν χώρα με επίκεντρο τη λίμνη Παμβώτιδα το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, θα αναληφθεί μια σειρά από πρωτοβουλίες για τη διάδοση του μηνύματος #Run4Vax, κρίνοντας ότι η σωστή ενημέρωση και επικοινωνία είναι κομβικής σημασίας για να προστατέψουμε την υγεία μας, αλλά και να αντεπεξέλθουμε όλοι με πιο αποτελεσματικό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Παράλληλα, με τη συνδρομή των πνευμονολόγων που θα βρίσκονται στην πόλη, θα γίνει μια εκτεταμένη προσπάθεια έγκυρης επιστημονικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, τα οφέλη μας οποίας θα βοηθήσουν στο να ανακοπεί η αλυσίδα μας μετάδοσης του ιού και να επιστρέψουμε μας αγαπημένες μας δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς.

#Run4vax #Ioanninalakerun #WiNRespeMed

 

Follow us on social

Image
Image

#WiNRespMed